Skip to main content

Nordpeis

Kaminer med skandinavisk design

Detaljer, miljömedvetenhet och hög kvalitet skapar Nordpeis kaminer som förenar tidlös estetik med innovativa teknologier.

Nordpeis

Nordpeis, Norges främsta leverantör av kaminer, har tagit sitt överlägsna kunnande och skandinaviska design till den svenska marknaden. Med ett starkt fokus på detaljer, miljömedvetenhet och hög kvalitet skapar dem kaminer som förenar tidlös estetik med innovativa teknologier. I spetsen för branschen
strävar Nordpeis ständigt efter förbättring och utveckling för att möta inredningstrender och miljökrav. Montage av deras produkter är något vi på Pure Fire är vana vid. Ta hjälp med installationen och få en helhetslösning av oss, eller köp material för eget montage om så önskas. I Norge, där stränga miljökrav har varit normen under lång tid, har dem utvecklat en framstående syn på tillverkning av kaminer. Genom att exempelvis minimera brännkammarna med högsta förbränningseffektivitet visar Nordpeis sitt engagemang för miljön och hållbarhet.

Skandinavisk värme

Nordpeis har under årtionden varit pionjärer inom utvecklingen och produktionen av murspisar. Deras murspisar passar in i de flesta hem och kännetecknas av en stilren skandinavisk design. Idag är majoriteten av Nordpeis murspisar dessutom utrustade med värmelagrande egenskaper, vilket inte bara minskar
miljöpåverkan utan även ger betydande besparingar. Som ett extra alternativ erbjuder Nordpeis PowerStone, en innovativ värmelagrande sten som integreras i murspisen och sprider värme även efter att elden har falnat.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.