Skip to main content

Kaminer Västerås

Köp din kamin i Västerås med Pure Fire

Pure Fire har bas i Stockholm men erbjuder även montage av kaminer, skorstenar och platsbyggda eldstäder i Västerås. Vi är vi din pålitliga partner när det gäller alla typer av kaminer.

Söker du din nya kamin i Västerås?

När ni ska köpa kamin med installation i Västerås är vi er kompletta helhetsleverantör. Vi utför platsbesök, levererar kamin och skorsten samt utför montage. När arbetet är klart, ser vi till att det blir besiktigat och därefter kan ni njuta av er nya kamin. Oavsett om du behöver en kamin för din sommarstuga, hem eller offentliga miljö, kan vi erbjuda en helhetslösning inklusive platsbesök, montage och besiktning.

  • Över 30 års samlad erfarenhet
  • Specialister på platsbyggda gas & vedeldade lösningar
  • Brett sortiment av kaminer
  • Vi svarar alltid inom 48 h vid offertförfrågan
  • Generösa garantivillkor

Sänk värmekostnaden och öka värdet på huset

Med en modern kamin kan ni sänka värmekostnaderna i ert hem radikalt. Kaminer ger normalt mellan 4-7kW, men det finns modeller som är ännu effektivare och kan leverera hela 16kW och uppåt. Utöver besparing på uppvärmningskostnaderna, får ni även ett ökat värde på bostaden. Många som skall köpa hus eller lägenhet värdesätter en eldstad i hemmet, både för att den bidrar med estetik och funktion.

Kamin i gjutjärn eller täljstenskamin

Kaminer kommer i många olika utföranden och stilar. Vi har modeller i gjutjärn, täljsten och plåt för olika ändamål. Vi hjälper er hitta rätt modell samt få den monterad och besiktigad. Täljstenskaminer är omtyckta för sin vackra gråa sten, och exceptionella förmåga att lagra värme, och gjutjärnskaminer passar perfekt när ni söker ett robust, tidlöst och hållbart material.

Snabb leverans & installation i Västerås

För oss handlar det inte bara om att erbjuda funktionella kaminer, det handlar också om att säkerställa att de installeras korrekt och effektivt i ditt hem. Vårt dedikerade team i Västerås är specialister på kamininstallation och är väl insatta med de olika varumärkena och modeller vi erbjuder. De kan garantera en problemfri installation, så att du kan njuta av din nya kamin utan oro.

Kontakta oss för offert

Vi förstår att du är ivrig att komma igång med din nya kamin. Därför lovar vi att leverera en första offert inom 48 timmar efter att du kontaktat oss med dina önskemål. På det sättet kan du snabbt och enkelt planera din nya kamin i Stockholm med oss. Välkommen att kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja den perfekta kaminen.

Hitta din favorit

Våra produkter

Se Pure Fires utbud av produkter.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.