Skip to main content

Om Pure Fire

Pure Fire AB är ett famileföretag som drivs av far och son Jonas & Max Malmqvist.

Vi är verksamma i hela Stockholm och har vårt showroom samt lager på Lidingö

Privatpersoner, arkitekter, husleverantörer och byggare är våra kunder. Vi projekterar, levererar och installerar alla produkter vi säljer. På så vis blir vi er enda nödvändiga kontakt för er nya eldstad, från idé till eldningsklar produkt.

Vår specialitet är eldstäder

Vi strävar alltid efter att hålla en genomgående hög kvalitet, från första kontakt till eldningsklar produkt. Vi som arbetar på Pure Fire AB har en stor yrkesstolthet, och åtar oss endast arbeten vi vet kommer få ett mycket gott slutresultat. Vi lever efter uttrycket nöjda kunder, ger nya kunder. Vilket visats sig stämma mycket väl då vi sedan bolaget startades haft kraftig tillväxt varje år. Trots pandemier, nedgångar i branschen och helt utan att binda upp oss i avtal med kedjor eller stora leverantörer.

Vår verksamhet

Vi är relativt ensamma i vår bransch om att inte använda oss av underentreprenörer, som innefattar att inte ha krav på att sälja ett specifikt märke av kaminer eller skorstenar, eller ha krav ”uppifrån” att bedriva vår verksamhet på ett speciellt sätt. Vi tycker det är mycket bättre att kunna vara flexibel i materialval och se till att ni som kund får de rätta produkterna för ert hem, i stället för att vi som företag ska vara styrda att rekommendera en specifik produkt.

30 +

års erfarenhet

99 +

recensioner

4.9

på Reco

900 +

leveranser

Hitta svar på dina frågor

Frågor & svar

Läs våra vanliga frågor och svar.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.