Skip to main content

Konst & funktion

Arkitekter för unika eldstäder

Vår expertis sträcker sig bortom det konventionella, och vi är stolta över att vara en viktig del av skapandet av eldstäder som kombinerar design och funktion.

Monterat & Klart lösning, eller enbart leverans av material?

Rekommenderat sex år i rad

Din trygga samarbetspartner

Vi är väl medvetna om att eldstäder och öppna spisar för pampiga våningar och offentliga miljöer är något arkitekter är vana vid att rita och designa. Dock är det omöjligt för någon utan spetskompetens för just eldstäder att hålla koll på alla rådande regler och krav när det kommer till ved och gaseldning. Därför finns vi på Pure Fire som er trygga samarbetsparter att luta er mot när komplexa frågor eller speciella förutsättningar dyker upp. Kombinationen mellan vår produktkunskap, och ert öga för formgivning och detaljer får oss att skapa magi ihop!

En arkitektdröm

Eldstäder Made by measure

Där andra säger ”det går inte” börjar vårt arbete att hitta lösningar. Vi tillverkar eldstäder efter mått, murar på plats och gör det omöjliga möjligt. Självklart med vissa begränsningar. Men oftast finns lösningar på problem, bara man har intresse och kunskap att se dom.

Arkitekter behöver rätt förutsättningar

För att skapa spektakulära eldstäder krävs bra förutsättningar. Både vad gäller kunskap kring detaljer som brandskydd, skorstensdragning och förberedelse av tilluft och gasledningar. Vi vet att arkitekter behöver rätt förutsättningar för att skapa tydliga underlag, och bistår gärna med vår kunskap. Utöver vår mångåriga kunskap, ser vi alltid till att ni har tydliga måttritningar i rätt format för att vi ska kunna ha ett smidigt samarbete i projekten.

Avtalade priser för arkitekter

När ni återkommande ritar våra produkter i våra projekt, skall det även sättas priser därefter. Vi är öppna för diskussion, och vana vid att anpassa prissättning efter stora och återkommande kunder för att hitta ett arbetssätt som fungerar för alla parter. Vi jobbar med arkitekter och inredare i hela landet, så teka inte att kontakta oss med frågor kring ert nästa projekt.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.