Skip to main content

Contura

Sveriges största leverantör

Välkommen att kontakta oss på Pure Fire för att få hjälp med att hitta er favoritmodell ur Conturas stora sortiment.

Contura

Upptäck Contura, den stolta svenska tillverkaren av högkvalitativa kaminer. Med en stark tradition av kvalitet och design är varje kamin skapad med passion och expertis. I högteknologiska fabriker i Markaryd produceras de populära kaminerna som värmer tusentals hem världen över. En produkt från detta varumärke är en klok investering, som kommer värma er i många år framåt. Att få sin kamin installerad korrekt är en förutsättning för att den ska fungera ordentligt. Pure Fire erbjuder hela Conturas sortiment monterat & klart i Stockholm, Uppsala och Västerås. Gäller det projekt med flertalet kaminer jobbar vi rikstäckande. Vill ni köpa kaminer och installera själva kan ni få snabb och smidig hemleverans direkt från oss.

Sveriges vanligaste kamin

Contura är inte bara en kamin, det är en del av det svenska hemmet. Som Sveriges vanligaste kaminval är Contura synonymt med pålitlighet, effektivitet och stil. Med tusentals nöjda kunder över hela landet har kaminen blivit det naturliga valet för alla som söker den perfekta kombinationen av värme och skandinavisk design.

Välkommen att kontakta oss på Pure Fire för att få hjälp med att hitta er favoritmodell ur deras stora sortiment.

  • Lätta att placera: Contura kaminer är skapade med användarvänlighet i åtanke. Deras flexibla och kompakta design gör dem lätta att placera oavsett vad ni har för förutsättningar i ert hem. Det finns en kamin för dig oavsett om du bor i ett modernt hem eller ett traditionellt hus kommer Contura-kaminen att smälta in naaturligt och bli ett blickfång i ditt hem.
  • Smarta lösningar: Med fokus på innovation erbjuder Contura kaminer smarta lösningar för en modern livsstil. Kaminerna är utrustade med avancerad teknik som inte bara gör dem vackra, utan också energieffektiva. Upptäck bekvämligheten och smarta funktioner som gör Contura till det självklara valet för den moderna heminredningen.
  • Contura 500-serien: Den prisbelönta Contura 500-serien representerar det bästa inom skandinavisk design och prestanda. Varje kamin i serien är unik och skapad för att möta olika behov. Med fokus på stil, effektivitet och hållbarhet är Contura 500-serien en imponerande kollektion av kaminer som tar din upplevelse av eld till nästa nivå.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.