Skip to main content

M-design

Designade för moderna hem

Utforska vårt sortiment och låt M-Design föra in en touch av modernitet och elegans i ditt hem.

m design

M-design är världsledande när det kommer till tillverkning av högkvalitativa eldstäder av både Gas och Ved. Företagets grundare Bart Goovaerts har sedan 1993 vart i branschen och samlat på sig gedigen erfarenhet kring hur man skapar den perfekta eldstaden. Strävan efter att leverera perfektion är något som visar sig i de fantastiska produkterna vi får ta del utav idag.

En produkt från M-design är alltid noga utvecklad, både vad gäller utseende och funktion. Slogan ”passion for fire” genomsyrar hela varumärket, och små detaljer som gör den stora skillnaden är något som kommer som standard med produkterna. M-design är ett Belgiskt bolag, men levererar eldstäder i hela världen.

Vi på Pure Fire är stolta representanter i Sverige för varumärket, och har direkt fått enormt mycket fin respons på produkterna från välkända arkitekter och inredare. M-designs eldstäder är installerade i tusentals hem världen över , och i Sverige bland annat i fina projekt som medverkat i Tv-programmet Grand Designs Sverige.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.