Skip to main content

Kaminer Stockholm

Köp din kamin i Stockholm med Pure Fire

Hos oss på Pure Fire kan du hitta olika varianter, modeller och färger av kaminer med skräddarsydda lösningar. Vi har många års erfarenhet i branschen av att leverera och installera högkvalitativa kaminer i Stockholm. Kontakta oss idag och begär offert eller boka ett hembesök direkt så hjälper vi dig att komma igång.

Söker du din nya kamin i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss Pure Fire erbjuder vi inte bara ett brett utbud av kaminer i Stockholm utan en helhetslösning som innefattar professionell försäljning, rådgivning, leverans och installation. Vi har samarbeten med marknadens främsta märken och modeller, och vårt erfarna team är experter på att installera dem med säkerhet och hög kvalitet.

  • Över 30 års samlad erfarenhet
  • Specialister på platsbyggda gas & vedeldade lösningar
  • Brett sortiment av kaminer
  • Vi svarar alltid inom 48 h vid offertförfrågan
  • Generösa garantivillkor

Ett bredare urval av kaminer

Drömmer du om att äga en av Sveriges mest sålda Contura-kamin, populära M-design som passar alla, en unik design från danska RAIS, eller en prisvärd Boley, har vi precis vad du söker. Hos oss Pure Fire i Stockholm har vi skapat ett omfattande urval av kaminer för att tillgodose alla stilar och preferenser. Vår kollektion är känd för sin mångsidighet, och vi är stolta över att erbjuda ett så stort sortiment av alternativ till alla hem.

Snabb leverans & installation i Stockholm

För oss handlar det inte bara om att erbjuda funktionella kaminer, det handlar också om att säkerställa att de installeras korrekt och effektivt i ditt hem. Vårt dedikerade team i Stockholm är experter på kamininstallation och är väl insatta med de olika märkena och modeller vi erbjuder. De kan garantera en problemfri installation, så att du kan njuta av din nya kamin utan oro.

Kontakta oss för offert

Vi förstår att du är ivrig att komma igång med din nya kamin. Därför lovar vi att leverera en första offert inom 48 timmar efter att du kontaktat oss med dina önskemål. På det sättet kan du snabbt och enkelt planera din nya kamin i Stockholm med oss. Välkommen att kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja den perfekta kaminen.

Hitta din favorit

Våra produkter

Se Pure Fires utbud av produkter.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.