Skip to main content

Hwam

Kaminer med automatisk luftreglering

Hwam levererar skandinavisk design med smart eldkomfort.

Hwam

Hwam, en pionjär inom eldstadsdesign, har genom innovation och passion skapat en distinkt plats i branschen. Deras produkter ligger i framkant när det kommer till förbränningsteknik, och en omtyckt lösning är deras autopilot som reglerar kaminens tilluft automatiskt genom en värmekänslig metall.

Hwam Classic 4 – En sann kaminklassiker

Hwam Classic 4 är Hwams signum, och en välkänd klassiker på marknaden. Omtyckt för sitt unika och klassiska utseende med möjlighet att komplettera produkten med bakugn eller vedförvaring i sockeln. Hwam Classic 4 är en storsäljare i Sverige och vi på Pure Fire har monterat många utav modellen under åren.

Brett sortiment

Utöver Classic 4 finns ett brett utbud av kaminer från Hwam. Kaminer med sidoglas, lämpade för hörnplacering och vägghängda kaminer är några av de produkter som finns att tillgå. Hela produktsortimentet kan inhandlas av Pure Fire och få din kamin levererad direkt hem till dig vart än i landet ni bor. I Stockholm, Uppsala och Västerås kan ni även få hjälp med montage av Hwams kaminer.

Wiking - Prisvärd kvalitet

Hwams Wiking-serie är det perfekta valet för dem som söker hög kvalitet till överkomliga priser. Trots sitt prisvänliga rykte gör inte Wiking några kompromisser när det gäller prestanda eller design. Varje Wiking-eldstad är utformad för att erbjuda pålitlig värme och stil till ett pris som passar alla plånböcker.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.