Skip to main content

Termatech

Kvalitet och mångsidighet

Termatech har blivit en pålitlig källa för eldstäder av hög kvalitet till förmånliga priser.

TermaTech

TermaTech, etablerat för att sätta standarder, har blivit en pålitlig källa för eldstäder av hög kvalitet till förmånliga priser. Genom åren har TermaTech
utvecklat en stark närvaro i branschen, särskilt känt för sina täljstenskaminer med värmelagring. Vad som en gång var en betydande leverantör av tillbehör har nu blommat till att erbjuda ett helt kaminsortiment, inklusive innovativa bioetanolbrännare. Alltid förstklassig kvalitet till förmånliga priser.  TermaTech har etablerat sig som en kvalitetsleverantör som gör kaminer prisvärda. Strävan efter överlägsen kvalitet till rimliga priser har gjort märket till en favorit bland dem som söker pålitliga och hållbara eldstäder utan att behöva tömma plånboken. Ur den prisvärda serien TT20 heter modellen TermaTech TT20RS som sålts mest i Sverige.

 

 

Täljstenskaminer med värmelagring

TermaTech har gjort sig känt för sina imponerande täljstenskaminer med värmelagring. Denna teknologi tillåter inte bara en långsam och jämn frisättning av värme utan ger även en varaktig värmeupplevelse långt efter att elden har slocknat. TermaTechs täljstenskaminer är designade för att inte bara värma ditt hem utan också för att skapa en atmosfär av komfort och välbefinnande. Modellerna Termatech TT23RGS är modell som kombinerar både täljsten och sidoglas vilket är en omtyckt lösning. Från att ha varit en betydande leverantör av tillbehör har TermaTech tagit ett stort steg och erbjuder nu ett helt kaminsortiment. Vårt utbud sträcker sig över olika stilar och bränsletyper för att möta varje kunds unika behov. Vi är särskilt stolta över att nu inkludera bioetanolbrännare i vårt sortiment, vilket ger ännu fler alternativ för dem som söker moderna och miljövänliga eldstäder. TermaTech är mer än bara en leverantör av eldstäder – vi är skapare av värme och atmosfär i ditt hem. Utforska vårt sortiment och upptäck varför TermaTech är valet för dem som prioriterar kvalitet, mångsidighet och överkomliga priser.

Välkommen till TermaTech – där varje eld är en skapelse av komfort och stil.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.