Skip to main content

ScanSpis

En eldkonst & resa genom dansk design

ScanSpis ser montaget lika viktigt som produkten.

ScanSpis

Scan A/S startades i Odense år 1978. Sedan starten har de kunnat skapa konst med eld, inriktade på att leverera kaminer som utmärker sig genom design, nytänkande och användarvänlighet. Scan A/S representeras som ScanSpis i Sverige då namnet Scan är förknippat med kött och inte kaminer av oss svenskar. När man köper en designkamin från en premium leverantör likt ScanSpis är monteringen av produkten lika viktigt som produkten i sig. Se till att ett proffs utför installationen av er kamin. Bor ni i Stockholm, Uppsala eller Västerås kan vi på Pure Fire hjälpa er med detta.

  • Dansk design: Hos ScanSpis är värme mer än bara temperatur. Det strävas alltid efter att inte bara presentera en låga, utan en konstfull eld omringad av en möbel med medveten design. Dansk design, djärva koncept och detaljfokus har sammantaget gjort ScanSpis till en ledande tillverkare av braskaminer.
  • Nyskapande standarder och designpriser: ScanSpis har en lång tradition av att sätta nya standarder. Deras designers omfamnar varje utmaning med målet att vara nyskapande. Detta engagemang har inte bara skapat internationellt erkännande för ScanSpis, utan har också belönats med flera prestigefyllda designpriser för deras hantverk.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.