Skip to main content

Romotop

Effektiva vid platsbyggda lösningar

En av Europas största tillverkare av kaminer och insatser.

Romotop

Romotop är en av Europas största tillverkare av kaminer och insatser. Prisvärda modeller och ett brett sortiment är vad som kännetecknar den tjeckiska storproducenten. Pure Fire har installerat Romotops produkter i Stockholm, Uppsala och Västerås i många år och känner väl till det generösa utbudet av kaminer och insatser som passar bra för att platsbygga kring.

Romotop kamin

Kaminer från Romotop är prisvärda, och kan ofta placeras nära brännbara material. Det är en stor fördel för att kaminen inte ska hamna för långt ut i rummet och kännas som en del av inredningen. Modellerna kommer även med möjlighet att koppla friskluft utifrån, och många av Romotops kaminer kan fås med värmelagrande täljsten eller kakelbeklädnad för den som önskar extra värmelagring.

Romotop insats

Den omtyckta serien Romotop Heat består av insatser med hissbara glaspartier och är ett bra alternativ för den som önskar en platsbyggd eldstad, men inte vill betala fullt så mycket som för liknande produkter som finns på marknaden. Med Romotop Heat kan ni välja en insats som passar i storleken, och sedan klär vi in denna i önskat utförande. Välj mellan putsa yta, natursten eller microcement. Möjligheterna är många med en insats från Romotop.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.