Skip to main content

Keddy

Eld och gjutjärn i Sveriges tjänst

Med fokus på modern design och enkelhet skapar Keddy eldstäder som blir unika detaljer för ditt hem.

Keddy

Keddy omfamnar verkligen hela vårt avlånga land, där de trots det tuffa klimatet hängivet skapar eldstäder som står emot våra tuffa nordiska vintrar. I deras ständiga strävan att tillverka gjutjärnskassetter har de valt att inte följa enkla vägar. Varje Keddy-spiskassett och Keddy kamin som lämnar fabriken är ett hantverk av äkta skicklighet, där hjärtat utgörs av gjutjärnet, utformat för att omfamna och värma genom hela livet. Genom åren har vi på Pure Fire haft glädjen att installera hundratals kassetter från Keddy i både Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert på en passande lösning för er.

  • Keddy spiskassetter: Keddys SK1000 och SK2000 kassetter är väl beprövade produkter som värmer tusentals hem idag. Modellerna kommer antingen med ett stort glasparti eller dubbellucka i fronten. Utöver frontglaset kan ni välja sidoglas på modellerna om så önskas.
  • Keddy kaminer: Många känner till Keddy som den värmande spisinsatsen som aldrig sviker eller ger upp. Utöver de omtyckta kassetterna finns ett utbud av kaminer och murspisar. Modeller som K600 och K900 är runda, moderna kaminer med väl genomtänkta detaljer. Produkterna är en fin kombination av klassiskt hantverk och modern förbränningsteknik där uppskattade detaljer likt läderhandtaget ger kaminen en exklusiv känsla.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.