Skip to main content

BRUNNER

Exklusiva eldstäder

Brunner är synonymt med precisionsdesign och konstfullhet när det gäller eldstäder.

BRUNNER

Bayerska mästarna, med en lång och framstående historia i Europa, tar nu mer och mer plats på den svenska marknaden. I hjärtat av den pittoreska byn Eggenfelden i Bayern, Tyskland, finner vi det familjeägda företaget. I över 70 år har BRUNNER framställt exklusiva eldstäder av god kvalitet. Med en solid kunskapsbas, äkta hantverk och en djup förankring i hållbarhet och miljöfokus styr dem kursen mot framtidens eldupplevelser.

Ulrich Brunners far var en gång verksam inom kökseldstäder. År 1978 beslutade sig Ulrich för att, under familjenamnet Brunner, fortsätta släkttraditionen och etablera sitt eget företag inom samma bransch. Beslutet visade sig vara välgrundat och i rätt tid. Efter två omvälvande oljekriser och med oljepriser som steg markant letade människor efter alternativa uppvärmningslösningar för sina hem. Denna förändring i efterfrågan på eldstäder blev startskottet för deras imponerande framgångssaga på marknaden.

Nu, med den erkända tyska precisionen och kvaliteten, erövrar BRUNNER den svenska marknaden och erbjuder sina exklusiva eldstäder till svenska hem. Välkommen till BRUNNERs värld, där tradition möter innovation och där varje eld skapar en unik atmosfär av värme och elegans. Upplev BRUNNER – skaparna av tidlösa eldstäder för det moderna hemmet.

Skicka förfrågan

Pure Fire

Våra varumärken

Se varumärken som Pure Fire erbjuder.

Kom igång

Begär offert idag!

Kaminer, eldstäder & öppna spisar av populära märken monterat och klart.